Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
2
|
Tytuł artykułu
Eksploatacja sprzętu technicznego w zakładach gastronomicznych
Autorzy
Debski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
wyposazenie zakladow gastronomicznych
wyposazenie techniczne
zuzycie
jakosc produktu
naprawy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.11
Twórcy
autor
Debski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8ed4ed01-3394-4aef-ae1b-0e4f5c4ce4e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.