PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ manganu(II) na przebieg fermentacji mlekowej mąki żytniej

Warianty tytułu

EN
Influence of manganese(II) on lakcid fermentation of rye mill

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

49

Numer

3

Opis fizyczny

s.219-224,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
  • Zakład Mikrobiologii Farmaceutycznej Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
  • Zakład Mikrobiologii Farmaceutycznej Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Mikrobiologii Farmaceutycznej Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8ed3f24b-d2fc-4f28-bb61-989fb606b510
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.