Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2007
|
14
|
05
|
Tytuł artykułu
Nowe możliwości żywienia kur towarowych o brązowym upierzeniu - Lohmann Brown z zastosowaniem poekstrakcyjnej śruty rzepakowej oraz makuchu rzepakowego
Autorzy
Wojciechowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kury Lohmann Brown
upierzenie brazowe
zywienie zwierzat
drob
sruta rzepakowa
sruta poekstrakcyjna
makuchy rzepakowe
wartosc pokarmowa
utrzymanie zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2007
Tom
14
Numer
05
Opis fizyczny
s.52-53,tab.
Twórcy
autor
Wojciechowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8e9dd6e1-5223-4f79-a983-1ef271f0e080
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.