Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2008
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Magia smaku ukryta w przyprawach. Rola przypraw w przygotowaniu wędlin
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
dodatki do zywnosci
smakowitosc
przyprawy
trwalosc przechowalnicza
zywienie czlowieka
kolendra siewna
Coriandrum sativum
rosliny przyprawowe
rosliny aromatyczne
Elettaria cardamomum
kardamon
imbirowate
Juniperus communis
kminek
Carum carvi
szalwia
Salvia officinalis
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2008
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.36-39,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
Kubiak M. S.
Katedra Procesów i Urządzania Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8e849bc4-2c26-4b05-bf7a-0e91244d88be
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.