PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of wheat and barley malt addition on the quality of the baking blend and wheat bread

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

2

Opis fizyczny

p.129-139,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food and Agriculture Production Engineering, Collegium of Natural Sciences, University of Rzeszów, Zelwerowicza St. 4, 35–601 Rzeszów, Poland
autor
  • Department of Food Technology and Human Nutrition, Collegium of Natural Sciences, University of Rzeszów, Zelwerowicza St. 4, 35–601 Rzeszów, Poland
autor
  • Department of Food and Agriculture Production Engineering, Collegium of Natural Sciences, University of Rzeszów, Zelwerowicza St. 4, 35–601 Rzeszów, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8e73175f-e365-4af2-a4b6-ad19602e0e8f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.