Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1977
Tom
03
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Obtention and characteristics of the biomass obtained from the basic strains of lactic acid bacteria
(
Kornacki K.
,
Rymaszewski J.
,
Leman J.
)
artykuł:
Quantitative determination of dimethylformamide in sucroglycerides with infrared spectrophotometry
(
Jakubska E.
,
Plenkiewicz J.
,
Arct J.
)
artykuł:
The influence of oxytetracycline and succinic acid on the enzymatic activity of Saccharomyces cerevisiae
(
Grzybowski R.
,
Majchrzak R.
)
artykuł:
Studies on the use of Byssochlamo-peptidase as a rennin substitute
(
Jedrychowski L.
,
Poznanski S.
,
Reps A.
,
Babuchowski A.
,
Fiturska A.
,
Zelazowska H.
)
artykuł:
The feed value of potato silage enriched with vitamin B12 by means of the Propionibacterium petersonii culture
(
Fraczek T.
,
Widenski K.
)
artykuł:
Meat thawing under controlled conditions
(
Zagrodzki S.
,
Niedzielski Z.
,
Kulagowska A.
)
artykuł:
The use of fish protein concentrates in the enriching of some foods
(
Roszkowski W.
,
Szumlicz M.
,
Berger S.
)
artykuł:
A method to calculate constants in the BET equation applicable to the type III isotherms of the BET classification
(
Lewicki P.
)
artykuł:
A study on separation of hydratable and non-hydratable phospholipids in rapeseed oil
(
Bratkowska I.
,
Niewiadomski H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.