Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2016
|
40
|
4(330)
|
Tytuł artykułu
The effect of soil tillage system and nitrogen fertilization on baking quality of winter spelt cultivars
Autorzy
Hury G.
,
Stankowski S.
,
Makarewicz A.
,
Sobolewska M.
,
Biel W.
,
Opatowicz N.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ systemu uprawy roli i nawożenia azotem na wartość wypiekową ziarna odmian orkiszu ozimego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2016
Tom
40
Numer
4(330)
Opis fizyczny
p.91-100,ref.
Twórcy
autor
Hury G.
Department of Agronomy, West Pomerania University of Technology, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
Stankowski S.
Department of Agronomy, West Pomerania University of Technology, Szczecin, Poland
autor
Makarewicz A.
Department of Agronomy, Siedlce University of Natural Science and Humanities, Siedlce, Poland
autor
Sobolewska M.
Department of Agronomy, West Pomerania University of Technology, Szczecin, Poland
autor
Biel W.
Department of Pig Breeding, Animal Nutrition and Food, West Pomerania University of Technology, Szczecin, Poland
autor
Opatowicz N.
Department of Agronomy, West Pomerania University of Technology, Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21005/AAPZ2016.40.4.10
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8de8068b-7009-4ed3-b1fa-bc0f9a966e79
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.