Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2020
Tom
74
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Jednorazowe opakowania na cenzurowanym
(
Grochocka M.
,
Nowakowski K.
,
Wojcik K.
)
artykuł:
Branża opakowaniowa apeluje o ecodesign
(
ISz
,
Wodzislawski J.
)
artykuł:
Glutaminian sodu - czarny charakter na czystej etykiecie produktu
(
MM
)
artykuł:
Zamrażanie kriogeniczne - zastosowanie w przemyśle spożywczym
(
Grabowska B.
)
artykuł:
Skuteczność zabiegów ozonowania w dezaktywacji koronawirusa SARS-CoV-2
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Marnotrawienie żywności - gastronomia jako narzędzie edukacji konsumenta
(
Gramza-Michalowska A.
)
artykuł:
Innowacje w produkcji dla polskiego przemysłu spożywczego
(
MM
)
artykuł:
Spożycie ryb i owoców morza w Polsce
(
MM
)
artykuł:
Kierunki zastosowania kwasów tłuszczowych omega-3 w produkcji żywności
(
Marciniak-Lukasiak K.
,
Szymanska I.
,
Kupiec M.
,
Brzeski M.
,
Zbikowska A.
)
artykuł:
Bakterie Salmonella w żywności ze szczególnym uwzględnieniem surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
(
Hoc-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
)
artykuł:
Ekonomiczne i logistyczne aspekty funkcjonowania rynku mikro- i małych browarów w Polsce
(
Klepacki B.
)
artykuł:
Zautomatyzowana linia do produkcji zbiorników ze stali nierdzewnej
artykuł:
Handel rolno-spożywczy Polski z Kanadą: bilans trzech lat umowy CETA
(
Ambroziak L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.