Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
03
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie preparatów mlecznych w produkcji pieczywa
Autorzy
Siemianowski K.
,
Szpendowski J.
Warianty tytułu
EN
The use of preparations of milk in the production of bakery products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
wartosc odzywcza
jakosc
technologia produkcji
preparaty bialek mleka
mleko w proszku
bialka mleka
preparaty serwatkowe
procesy technologiczne
wykorzystanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
03
Opis fizyczny
s.4-8,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Siemianowski K.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Szpendowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8c77350e-61fb-4132-ba60-8a32fdb6b376
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.