Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2007
|
2
|
Tytuł artykułu
Dania gotowe – nowe produkty, coraz bardziej wymagające technologie
Autorzy
Pawlonka G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
dania gotowe
nowe produkty
technologie
zywnosc wygodna
technologia coating
pakowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2007
Numer
2
Opis fizyczny
s.30-32,fot.
Twórcy
autor
Pawlonka G.
Linde Gaz Polska Sp. z o.o., ul.Starogrodzka 31 a, 78-500 Drawsko Pomorskie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8c50cd3e-e128-4bb4-bc18-c40705361e4b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.