Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Związki fenolowe - przeciwodżywczy i prozdrowotny składnik żywności
Autorzy
Zdunczyk Z.
Warianty tytułu
EN
Phenolic compounds - antinutritional and wholesome food component
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zwiazki fenolowe
wlasciwosci biologiczne
wlasciwosci prozdrowotne
zywnosc funkcjonalna
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.17-18
Twórcy
autor
Zdunczyk Z.
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk, ul.Tuwima 10, 10-747 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8c509a16-f16c-444e-9ffd-2ec099225539
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.