Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
12
|
Tytuł artykułu
Produkty mleczarskie w europejskim systemie jakości żywności
Autorzy
Obiedzinska A.
Warianty tytułu
EN
Dairy products in EU food quality scheme
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
mleko
przetwory mleczne
Unia Europejska
jakosc
systemy jakosci
chronione oznaczenie geograficzne
chroniona nazwa pochodzenia
specjalnosc gwarantowana tradycja
produkty regionalne
produkty tradycyjne
wielkosc sprzedazy
rynek europejski
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
12
Opis fizyczny
s.39-47,rys.,tab.,fot.,map.,bibliogr.
Twórcy
autor
Obiedzinska A.
Katedra Chemii Stosowanej, Wydział Informatyki i Nauk o Żywności, Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8b054366-7315-452c-b3ba-77521f1ca2ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.