Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
2
|
Tytuł artykułu
Carrageenan as a functional additive in the production of cheese and cheese-like products
Autorzy
Blaszak B.
,
Gozdecka G.
,
Shyichuk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
food technology
cheese
cheese-like product
carrageenan
rheology
texture
functional property
whey protein
functional food
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
2
Opis fizyczny
p.107-116,ref.
Twórcy
autor
Blaszak B.
Faculty of Chemical Technology and Engineering, UTP University of Science and Technology, Bydgoszcz, Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz, Poland
autor
Gozdecka G.
Faculty of Chemical Technology and Engineering, UTP University of Science and Technology, Bydgoszcz, Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz, Poland
autor
Shyichuk A.
Faculty of Chemical Technology and Engineering, UTP University of Science and Technology, Bydgoszcz, Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0550
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8a85c255-b0e0-4e51-bb9c-5ea19d308a55
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.