PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 10 |

Tytuł artykułu

Możliwość wykorzystania grzybków tzw.tybetańskich do produkcji fermentowanego napoju mlecznego typu kefir

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

10

Opis fizyczny

s.15-16,tab.,fot.

Twórcy

  • Instytut Technicznego Przemysłu Chemicznego i Spożywczego WSE we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Instytut Technicznego Przemysłu Chemicznego i Spożywczego WSE we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8a66f1e2-72e5-4bb4-8236-41dcadc34cca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.