Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach mięsnych
(
Gajda-Wyrebek J.
)
artykuł:
Nowe produkty w ofercie handlowej Dan-Pol
(
Kowalski R.
)
artykuł:
O rybne zyski jest coraz trudniej
(
Graniszewska M.
)
artykuł:
Jak handlować ze Wschodem?
artykuł:
Certyfikacja jakości wielkopolskich wędlin tradycyjnych
(
Rutkowska-Kalisz M.
)
artykuł:
Właściwości wybranych hydrokoloidów wykorzystywanych w przemyśle mięsnym
(
Borzyszkowski M.
)
artykuł:
Jakość handlowa artykułów rolno-spożywczych
(
Dabrowska J.
)
artykuł:
Uroczysta Gala Zwycięzców konkursu o tytuł "Najlepszy Wyrób Okazjonalny-Wielkanoc 2009"
artykuł:
Kazimierz Stańczyk
artykuł:
Mięso wieprzowe jest najdroższe od czterech lat
(
Szczepaniak W.
)
artykuł:
Walne zebranie UPEMI 2009
(
Murawska J.
)
artykuł:
Dobry sposób na zakaz stosowania antybiotyków u zwierząt
(
Janik A.
,
Pieszka M.
)
artykuł:
Skrót informacji zbiorczej o wynikach kontroli planowej w zakresie jakości handlowej przypraw
(
Dabrowska J.
)
artykuł:
Nowoczesna rzeźnia miejska jako czynnik modernizujący miasta pod koniec XIX i na początku XX wieku
(
Ostrowska M.
)
artykuł:
Siła przyciągania Programu "Meat in Europe"
(
Ziemann P.
)
artykuł:
Obowiązek licencjonowania opakowań wprowadzanych na rynek niemiecki
(
Cieslak M.
)
artykuł:
Rawicki wawrzyn wędliniarstwa symbol tradycji, uznania i współpracy. Uroczystość wręczenia wyróznień
(
Mosiek P.
)
artykuł:
Kiełbasa nadolska tradycyjnie wędzona
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.