Katedra Technologii Mięsa, Mięsnych i Olejowo Tłuszczowych Wyrobów, Wydział Technologii Żywności i Biotechnologii, Lwowski Narodowy Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Biotechnologii im. S.Z. Gżyckiego, ul.Pekarska 50, 79010 Lwów, Ukraina
Katedra Materiałów Konstrukcyjnych i Biomateriałów, Wydział Inżynierii Materiałowej, Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy, ul.Chodkiewicza 30, 85-064, Bydgoszcz
Katedra Technologii Mięsa, Mięsnych i Olejowo-Tłuszczowych Wyrobów, Wydział Technologii Żywności i Biotechnologii, Lwowski Narodowy Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Biotechnologii im. S.Z.Gżyckiego, ul.Pekarska 50, 79010 Lwów, Ukraina
Katedra Technologii Mięsa, Mięsnych i Olejowo-Tłuszczowych Wyrobów, Wydział Technologii Żywności i Biotechnologii, Lwowski Narodowy Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Biotechnologii im. S.Z.Gżyckiego, ul.Pekarska 50, 79010 Lwów, Ukraina
Katedra Technologii Mięsa, Mięsnych i Olejowo-Tłuszczowych Wyrobów, Wydział Technologii Żywności i Biotechnologii, Lwowski Narodowy Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Biotechnologii im. S.Z.Gżyckiego, ul.Pekarska 50, 79010 Lwów, Ukraina
Katedra Technologii Mięsa, Mięsnych i Olejowo-Tłuszczowych Wyrobów, Wydział Technologii Żywności i Biotechnologii, Lwowski Narodowy Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Biotechnologii im. S.Z.Gżyckiego, ul.Pekarska 50, 79010 Lwów, Ukraina
Katedra Technologii Mięsa, Mięsnych i Olejowo-Tłuszczowych Wyrobów, Wydział Technologii Żywności i Biotechnologii, Lwowski Narodowy Uniwersytet Medycyny Weterynaryjnej i Biotechnologii im. S.Z.Gżyckiego, ul.Pekarska 50, 79010 Lwów, Ukraina