Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2009-2010
|
4
|
Tytuł artykułu
Traditional Polish cuisine - The Podkarpacie region
Autorzy
Woicka-Bekas E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
traditional food
traditional cuisine
Polish cuisine
Podkarpacie region
regional dish
human nutrition
dish
name
traditional product
Pilzno golabki dish
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2009-2010
Numer
4
Opis fizyczny
p.49-51,fig.
Twórcy
autor
Woicka-Bekas E.
Agency for the Restructuring and Modernization of Agriculture, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8a30226f-4670-4d85-9885-0e393305831c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.