Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1966
|
15
|
10
|
Tytuł artykułu
Niektóre zabiegi technologiczne wpływające na konsystencję i jakość serów
Autorzy
Bijok F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
przetwory mleczne
przetworstwo mleka
serowarstwo
sery
sery miekkie
sery podpuszczkowe
technologia zywnosci
technologia produkcji
zabiegi technologiczne
konsystencja
zwiezlosc
kwasowosc
jakosc zywnosci
poprawa jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1966
Tom
15
Numer
10
Opis fizyczny
s.13-15
Twórcy
autor
Bijok F.
Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8a2a5d85-3a46-4b50-bcbd-b0f1be774fd5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.