Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2013
|
20
|
2
|
Tytuł artykułu
Polscy uczeni po II wojnie światowej. Prof.dr hab. Adam Niewiarowicz (1918-1993). Twórcy polskiej nauki o żywności
Autorzy
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Niewiarowicz Adam biografia
biografie
pracownicy naukowi
przemysl skorzany
technologia zywnosci
dzialalnosc zawodowa
odznaczenia
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2013
Tom
20
Numer
2
Opis fizyczny
s.193-195,fot.
Twórcy
autor
Kijowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-89f68f60-21e5-4ef0-87e6-1762e02452b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.