Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2012
|
395
|
Tytuł artykułu
Właściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury
Autorzy
Marzec A.
Warianty tytułu
EN
Textural properties of shortbread in aspect of structure
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
ciastka kruche
tekstura zywnosci
gestosc
porowatosc
wlasciwosci sensoryczne
wlasciwosci mechaniczne
emisja akustyczna
test lamania
test penetracji
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2012
Numer
395
Opis fizyczny
s.1-103,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Marzec A.
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-89dd738d-7b02-4909-b7e8-cc6b059e6884
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.