PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku młóta słodowego na jakość i teksturę pieczywa żytniego

Warianty tytułu

EN
Effect of addition of spent grains on the quality and texture of rye bread

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

s.19-23,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów
autor
  • Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
  • Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-89b33236-2fa7-4139-a099-9ae9b4122527
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.