Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2017
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku młóta słodowego na jakość i teksturę pieczywa żytniego
Autorzy
Kaszuba J.
,
Sobczyk A.
,
Sroka W.
,
Wisniewski R.
,
Kuzniar P.
,
Gorzelany J.
Warianty tytułu
EN
Effect of addition of spent grains on the quality and texture of rye bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2017
Numer
1
Opis fizyczny
s.19-23,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kaszuba J.
Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów
autor
Sobczyk A.
Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
Sroka W.
Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
Wisniewski R.
Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
Kuzniar P.
Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
Gorzelany J.
Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-89b33236-2fa7-4139-a099-9ae9b4122527
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.