Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
1984
|
10
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Denaturation changes in alcohol concentrates of whey proteins
Autorzy
Dziuba J.
,
Bochenek A.
Warianty tytułu
PL
Zmiany denaturacyjne w alkoholowych koncentratach białek serwatkowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1984
Tom
10
Numer
3-4
Opis fizyczny
p.247-254,fig.,ref.
Twórcy
autor
Dziuba J.
Department of Food Physics and Chemistry, Agricultural and Technical University in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Bochenek A.
Department of Food Physics and Chemistry, Agricultural and Technical University in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8980cec7-09b0-4cf7-9dbc-c5db9c00b9a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.