Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Motrol. Motoryzacja i Energetyka Rolnictwa
2006
|
08
|
Tytuł artykułu
Wpływ rodzaju obróbki termicznej produktów dwurodnych na energochłonność procesu
Autorzy
Poltorak A.
,
Wierzbicka A.
Warianty tytułu
EN
An influence of thermal treatment of two-component products on energy consumption in the process
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
produkty dwuskladnikowe
technologia produkcji
chlodzenie
mrozenie
wypiek odroczony
obrobka termiczna
konwekcja naturalna
konwekcja wymuszona
konwekcja wymuszona z nawilzaniem
piec POLKAT PSE 6
piec Elektrolux AR 6 ESP
energochlonnosc
tekstura
ocena sensoryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Motrol. Motoryzacja i Energetyka Rolnictwa
Rocznik
2006
Tom
08
Opis fizyczny
s.181-187,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Poltorak A.
Katedra Techniki i Technologii Gastronomicznej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Wierzbicka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8875cb84-d600-4dac-89af-4eabe98dbd79
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.