Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2019
Tom
67
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Odc. 8. Zaopiekowanie się nowym pracownikiemn - onboarding
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Czekolady dla wegan i diabetyków z Wilna
(
A.L.
)
artykuł:
Polska w gronie największych eksporterów wyrobów czekoladowych w UE
(
A.L.
)
artykuł:
Londyńskie targi
(
L.K.
)
artykuł:
Porady prawne. Czy całe ubezpieczenie pojazdu w koszty firmy?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Nestle tworzy Instytut Opakowań
(
A.L.
)
artykuł:
Letnio, ciepło, gorąco
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Międzynarodowe Targi Słodyczy 2019 - nowości w świecie słodyczy i przekąsek
(
Kita A.
)
artykuł:
Pracowity rok. posiedzenie rady Krajowej oraz Krajowego Zgromadzenia Delegatów
(
Wesolowski B.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
(
Weber M.
)
artykuł:
Kokovostno vino z zascitenim geografskim poreklom
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Drożdże Organiczne - EKOrewolucja na rynku drożdży
artykuł:
MIWE Live Baking Center
artykuł:
Retromarketing
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Dzielarki Artezen Calybra - raport z pracy w piekarniach
(
Kazanecki K.
)
artykuł:
Firma PPiC dla linii witryn PRIMA firmy
artykuł:
Słony kokos najlepszy
artykuł:
Porady prawne. Gdy wartość pojazdu przekracza 150 tys. zł
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piekarnia organizuje piknik firmowy
(
Pietka A.
)
artykuł:
Chcemy rozwijać się z najlepszymi.
artykuł:
Porady prawne. Ustalenie wartości początkowej wyremontowanego samochodu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Małe i duże zakłady rzemieślinicze cenia piece Revent
(
Kazanecki K.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Seminaria lodziarskie SAVPOL 2019
artykuł:
Bakepolove trendy
artykuł:
Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Letnie smaki
(
Sikon-Wojtal B.
)
artykuł:
Pieczywo w gastronomii - problem czy szansa?
artykuł:
Kasza jaglana i komosa ryżowa
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Leki i suplementy diety coraz częściej w postaci galaretek owocowych
(
A.L.
)
artykuł:
Marcepanowe figurki. Miś Indianin
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Tendencje na rynku przekąsek
(
A.L.
)
artykuł:
Podwieczorki z Akademią Mistrza. Duża porcja praktycznej wiedzy ze słodkimi dodatkami!
(
Stefanska J.
)
artykuł:
Ludwińskie smaki
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
Karmel - lekcja 127. Słoniowa randka, część 1: Ławka
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Targi Hi Europe and Ni rosną w siłę
(
A.L.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... najważniejszym dodatkiem do ciasta jest sól? Jej wpływ na proces tworzenia się ciasta, a w efekcie na walory pieczywa, jest znaczący, choć często niedoceniany. Wielu dietetyków oskarża pieczywo o zbyt duży udział soli w naszj diecie. Spożycie soli w Polsce to ok. 12g/osobę dziennie, w tym w pieczywie ok 1,5g. Nie zastanawiajmy się więc jak redukować ilość soli w pieczywie, ale nad funkcjami soli, oprócz smakowej. Czy można stosować dowolny dodatek soli do ciasta? Zatem kilka uwag na temat soli.
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Garaż na działce - wymagania
(
Gubala W.
)
artykuł:
Pierwsza Komunia
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.