Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2016
|
03
|
Tytuł artykułu
Czynniki kształtujące przebieg procesów oksydacji tłuszczów mięsa drobiowego
Autorzy
Wilkanowska A.
Warianty tytułu
Factors affecting performance of oxidation processes in lipids of poultry meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso drobiowe
drobiarstwo
jakosc miesa
utlenianie tluszczow
kwasy tluszczowe
przeciwutleniacze
ziola
przyprawy ziolowe
tluszcze
lipidy
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2016
Numer
03
Opis fizyczny
s.60-64,bibliogr.
Twórcy
autor
Wilkanowska A.
Dipartimento Agricoltura, Ambiente e Alimenti, Universitr degli del Molise, Campobasso, Włochy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-87f15fe1-6c63-4b11-bd70-f000dd0e09c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.