Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2018
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Techniki dekorowania wyrobów czekoladowych. Dekoracje na pralinach
Autorzy
Lawrowski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
wyroby czekoladowe
praliny
dekoracje cukiernicze
posypki
opakowania
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2018
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.64-67,fot.
Twórcy
autor
Lawrowski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8787f47e-02c1-4634-abf7-cdd1c652d387
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.