Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1964
Tom
18
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Gastronomia wiejska w 1964 roku. Plany i perspektywy
(
Kita S.
)
artykuł:
Ryba atlanycka-danie mało znane
(
Gazek M.
)
artykuł:
Organizacja dokumentacji, wykonastwa i rozliczen
(
Ilowski J.
)
artykuł:
Podstawowe zadania gastronomii spółdzielczości spożywców na 1964 rok
(
Niczman M.
)
artykuł:
Nowe przepisy i zarządzenia
(
Tomkowiak M.
)
artykuł:
Aktualne problemy stołówek pracowniczych
(
Walaszek S.
)
artykuł:
Działalność rad konsumentów gastronomii NRD
(
Modlinski Z.
)
artykuł:
Warzywa i wywary warzywne
(
Ners A.
)
artykuł:
Towaroznastwo w skrucie
artykuł:
O ochronie zdrowia w dziedzinie żywności i żywienia
artykuł:
Wartość odżywcza masła i margaryny
(
Chudy J.
)
artykuł:
Wiadomosci z przedsiębiorstw
artykuł:
Funkcjonalność zakładu
(
Wcislo S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.