Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
03
|
Tytuł artykułu
Rozmowa z Tomaszem Połom, Szefem Kuchni Restauracji Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel & SPA w Goli Dzierżoniowskiej
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Polom Tomasz wywiad
kucharze
wies Gola Dzierzoniowska
restauracja Uroczysko Siedmiu Stawow
karty menu
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
03
Opis fizyczny
s.17,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8670d7be-ede5-4644-b77b-f58be90f13bb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.