Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science and Genetics
2022
|
18
|
4
|
Tytuł artykułu
Effects of increased dietary roughage during the late finishing period on beef cattle performance, carcass traits, and blood, ruminal, and faecal characteristics
Autorzy
Pierce K.N.
,
Bruno K.A.
,
Beck P.A.
,
Foote A.P.
,
Robison C.A.
,
Warner A.L.
,
Wilson B.K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
beef cattle
nutrition
concentrate
finishing diet
hay
growth performance
carcass trait
blood metabolite
ruminal parameter
faecal characteristic
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science and Genetics
Rocznik
2022
Tom
18
Numer
4
Opis fizyczny
p.63-91,fig.,ref.
Twórcy
autor
Pierce K.N.
Department of Animal and Food Sciences, Oklahoma State University, Stillwater, OK, USA
autor
Bruno K.A.
Department of Animal and Food Sciences, Oklahoma State University, Stillwater, OK, USA
autor
Beck P.A.
Department of Animal and Food Sciences, Oklahoma State University, Stillwater, OK, USA
autor
Foote A.P.
Department of Animal and Food Sciences, Oklahoma State University, Stillwater, OK, USA
autor
Robison C.A.
Department of Animal and Food Sciences, Oklahoma State University, Stillwater, OK, USA
autor
Warner A.L.
Langston University, Langston, OK, USA, 73050
autor
Wilson B.K.
212 C Animal Science Building, Stillwater, OK, 74078
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5604/01.3001.0016.1977
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-866bd826-444f-40e1-a21e-ae594f36b8e2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.