Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2012
|
64
|
01
|
Tytuł artykułu
Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych w produkcji mięsa i jego przetworów
Autorzy
Hac-Szymanczuk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkcja miesa
przetworstwo miesa
mieso
przetwory miesne
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
zrodla zanieczyszczen
zagrozenia zdrowia
zatrucia pokarmowe
mikroorganizmy
Listeria
Salmonella
Yersinia
procesy technologiczne
dodatki do zywnosci
bezpieczenstwo zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
01
Opis fizyczny
s.26,28-29
Twórcy
autor
Hac-Szymanczuk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-85f287c6-1323-47b7-abf8-675960dda8cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.