Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1985
Tom
36
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Laboratoryjna ocena wartości odżywczej przeciętnych całodziennych racji pokarmowych wybranych grup ludności w Polsce. Cz. V. Zawartość retinolu, β-karotenu i α-tokoferolu
(
Secomska B.
,
Jelinska M.
,
Trzebska-Jeske I.
)
artykuł:
Występowanie arsenu w całodziennym pożywieniu dzieci i dorosłych
(
Nabrzynski M.
,
GajewskaR.
,
Lebiedzinska A.
)
artykuł:
Mikroflora miazgi kakaowej i jej wpływ na zanieczyszczanie gotowych wyrobów cukierniczych
(
Warzecha A.
,
Jakubowska B.
,
Siwicka H.
)
artykuł:
Ostatnie osiągnięcia toksykologii
(
Parke D. V.
)
artykuł:
Ocena żywienia młodzieży dojeżdżającej do szkoły
(
Gronowska-Senger A.
,
Jozwik E.
,
Majchrzak D.
)
artykuł:
Laboratoryjna ocena wartości odżywczej przeciętnych całodziennych racji pokarmowych wybranych grup ludności w Polsce. Cz. IV. Zawartość miedzi, cynku i manganu
(
Rutkowska U.
,
Trzebska-Jeske I.
,
Iwanow K.
)
artykuł:
Zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) w glebie pracowniczych ogródków działkowych na terenie miasta Krakowa
(
Mikolajek A.
,
Brandys J.
,
Lipniak M.
)
artykuł:
Zawartość rtęci ogólnej w mięśniach niektórych gatunków ryb z południowego Bałtyku, 1982-1983
(
Falandysz J.
,
Rostowski J.
,
Trawicka K.
)
artykuł:
XV Sesja Komisji Kodeksu Żywnościowego XV Sesja Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
(
Sadowska H.
)
artykuł:
Porównanie metod atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej i kolorymetrycznych oznaczenia ołowiu, cynku i miedzi w produktach zbożowych
(
Zawadzka T.
,
Kaminska M.
,
Brzozowska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.