Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
2017
|
45
|
2
|
Tytuł artykułu
Grzyby z rodzaju Auricularia - wartość odżywcza i właściwości prozdrowotne
Autorzy
Golak-Siwulska I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
Warianty tytułu
EN
Auricularia mushrooms - nutritional value and pro-health benefits
RU
Griby roda Aurikulyarija - pitatel'naya cennost' i pol'za dlja zdorov'ja
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
grzyby jadalne
Auricularia
wartosc odzywcza
wlasciwosci prozdrowotne
wystepowanie
owocniki
sklad chemiczny
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2017
Tom
45
Numer
2
Opis fizyczny
s.96-101,fot.
Twórcy
autor
Golak-Siwulska I.
Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Siwulski M.
Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Sobieralski K.
Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8426979b-dcd4-4f6c-9b38-f80850bd1714
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.