Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
2016
|
80
|
1
|
Tytuł artykułu
Detection of meat adulteration in veal sausages using a multiplex PCR technique
Autorzy
Sawicki W.
,
Zochowska-Kujawska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2016
Tom
80
Numer
1
Opis fizyczny
p.19-27,fig.,ref.
Twórcy
autor
Sawicki W.
Department of Microbiology and Applied Biotechnology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Papieza Pawła VI 3, 71-45 Szczecin, 9, Poland
autor
Zochowska-Kujawska J.
Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Kazimierza Krolewicza 4, 71-550 Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-839b3591-71dc-4710-800b-3b04e87ba2fe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.