Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2013
|
57
|
03
|
Tytuł artykułu
Żywność barwiąca - najlepsza alternatywa dla sztucznych barwników
Autorzy
Meszka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
barwa
atrakcyjnosc barw
barwniki spozywcze
konsumenci
preferencje konsumentow
dodatki do zywnosci
przepisy prawne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
03
Opis fizyczny
s.6
Twórcy
autor
Meszka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8385710a-0e71-43af-8736-c7ac699240cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.