Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2021
|
09
|
Tytuł artykułu
Nowoczesne techniki oceny tusz wieprzowych
Autorzy
Lisiak D.
,
Borzuta K.
,
Janiszewski P.
,
Grzeskowiak E.
Warianty tytułu
EN
Modern technics of pork carcasses classification
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2021
Numer
09
Opis fizyczny
s.30-32,tab.
Twórcy
autor
Lisiak D.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego-PIB w Warszawie, Warszawa
autor
Borzuta K.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego-PIB w Warszawie, Warszawa
autor
Janiszewski P.
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej w Poznaniu, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego-PIB w Warszawie, Warszawa
autor
Grzeskowiak E.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego-PIB w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-83806bf7-0d4d-450c-8d61-43471f7b5aff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.