Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Agribusiness and Rural Development
2015
|
2[36]
|
Tytuł artykułu
Zrównoważony rozwój sektora żywnościowego a ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności
Autorzy
Bilska B.
,
Wrzosek M.
,
Krajewski K.
,
Kolozyn-Krajewska D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Sustainable development of food sector and limitations of food losses and its waste
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
rozwoj zrownowazony
sektor zywnosciowy
zywnosc
straty
marnowanie zywnosci
przyczyny
zagrozenia srodowiska
ograniczanie strat
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Agribusiness and Rural Development
Rocznik
2015
Numer
2[36]
Opis fizyczny
s.171-179,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bilska B.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159 C, 02-776 Warszawa
autor
Wrzosek M.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Krajewski K.
Politechnika Koszalińska, Koszalin
autor
Kolozyn-Krajewska D.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/JARD.2015.18
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-837ed441-4371-4acf-ac73-65419f77ea18
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.