Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn. Korporacja Producentów Żywności – Klub Promocji Jakości
2004
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Dostosowanie prawa żywnościowego do wymagań UE
Autorzy
Slowinska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
prawo zywnosciowe
Unia Europejska
procesy dostosowawcze
Wspolnota Europejska
akcesja europejska
higiena zywnosci
prawo unijne
dyrektywy unijne
rozporzadzenia
rozporzadzenie Nr 178-2002
Ustawa o warunkach zdrowotnych zywnosci i zywienia
bezpieczenstwo zywnosci
ustawy
przepisy prawne
EN
food law
European Union
adjustment process
European Community
European accession
food hygiene
European law
European directive
law regulation
Directive 178-2002-EC
legal act
health condition
food
nutrition
food safety
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn. Korporacja Producentów Żywności – Klub Promocji Jakości
Rocznik
2004
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.12-15
Twórcy
autor
Slowinska E.
Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-820cab4b-c9bc-4ee7-b7a5-67e1fe793cde
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.