Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
2013
|
21
|
2
|
Tytuł artykułu
Halogens, alcohols and potassium permanganate extend the storability of hot pepper seeds (Capsicum annuum L.) under accelerated ageing conditions
Autorzy
Mathew D.
,
Doijode S. D.
,
Reddy K. M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
accelerated aging
germplasm
alcohol
potassium permanganate
storability
storage atmosphere
pepper seed
Capsicum annuum
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
Rocznik
2013
Tom
21
Numer
2
Opis fizyczny
p.131-138,fig.,ref.
Twórcy
autor
Mathew D.
Division of Horticulture, GKVK Campus, University of Agricultural Sciences, Bangalore – 560 065, India
autor
Doijode S. D.
Division of Plant Genetic Resources, Indian Institute of Horticultural Research, India
autor
Reddy K. M.
Division of Vegetable Crops, Indian Institute of Horticultural Research, Bangalore – 560 089, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/johr-2013-0032
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-81cc7c6b-9ee3-4318-b795-97d7872058cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.