PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 25 | 1 |

Tytuł artykułu

Nutritional and physical properties of kariya seeds

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

1

Opis fizyczny

p.97-100,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Protein Chemistry and Technology, Central Food Technological Research Institute (CSIR), Mysore, India 570 020
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8145e8af-9b0b-4d9f-ac25-67753dbd6b9b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.