Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
2019
|
58[2]
|
Tytuł artykułu
The production system of high quality pork products – an example
Autorzy
Szyndler-Nedza M.
,
Nowicki J.
,
Malopolska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Przykład systemu produkcji wysokojakościowych produktów z wieprzowiny
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Spain
pig
Iberian breed
fattening
pork
pork production
ham
dry cured ham
regional product
production system
high quality product
law regulation
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
Rocznik
2019
Tom
58[2]
Opis fizyczny
p.181-198,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szyndler-Nedza M.
Department of Pig Breeding, National Research Institute of Animal Production, University of Agriculture in Krakow, Krakow, Poland
autor
Nowicki J.
Faculty of Animal Breeding and Biology, University of Agriculture in Krakow, Krakow, Poland
autor
Malopolska M.
Department of Pig Breeding, National Research Institute of Animal Production, University of Agriculture in Krakow, Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/AAS.2019.58.2.19
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-813b019a-1c97-4a01-b46a-1be10f806300
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.