Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
02
|
Tytuł artykułu
Substancje kształtujące strukturę produktów mleczarskich
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
tluszcz mlekowy
walory zywieniowe
zawartosc tluszczu
redukcja zawartosci tluszczu
zamienniki tluszczu
dodatki do zywnosci
preparat Simplesse
zelatyna
preparaty sojowe
skrobia
maltodekstryny
blonnik pokarmowy
blonnik owsiany
blonnik pszenny
hydrokoloidy
alginiany
karageny
guma tragakant
guma guar
ksantyna
maczka chleba swietojanskiego
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
02
Opis fizyczny
s.12-16,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borowy T.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
Kubiak M. S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-80f77c73-22f6-4469-bb09-50ad366646f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.