PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 11(173) |

Tytuł artykułu

Charakterystyka fizykochemiczna zasadowej gorzkiej frakcji peptydów uwalnianej z kazeiny przez preparat "Meito". II. Charakterystyka peptydów

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Fiziko-khimicheskaya kharakteristika osnovnoy gor'koy fraktsii peptidov, vysvobozhdayemykh iz kazeina preparatom Meyto. II. Kharakteristika peptidov
EN
Physico-chemical characteristics of basic, bitter fraction of peptides liberated from casein by Meito preparation. II. Characteristic of peptides

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.101-112,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-80ebd255-7046-4d07-a6a6-0d1d9c6731e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.