PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 71 | 2 |

Tytuł artykułu

Kinetic modelling of betalain stability and color changes in yogurt during storage

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

71

Numer

2

Opis fizyczny

p.135-145,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Engineering, Engineering Faculty, Usak University, 1 Eylul Campus, 64000, Usak, Turkey

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-80d61717-55c3-4b36-b4c2-8d3f68561cdf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.