Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1991
|
35
|
03
|
Tytuł artykułu
Techniczne możliwości wykorzystania ciepła odpadowego i zmniejszenia zużycia wody w wybranych procesach technologicznych przemysłu owocowo-warzywnego. Cz.I. Blanszowanie warzyw
Autorzy
Milek B.
,
Stelmach Z.
,
Stankiewicz K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl owocowo-warzywny
technologia
procesy technologiczne
blanszowanie
warzywa
cieplo odpadowe
zuzycie wody
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
03
Opis fizyczny
s.13-15,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Milek B.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
autor
Stelmach Z.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
autor
Stankiewicz K.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-80812f78-49bc-408a-be3c-1a1a3b885a01
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.