Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Zastosowanie w napojach nowych dodatków do żywności o działaniu prozdrowotnym
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Zebrowska M.
)
artykuł:
Wiedza i świadomość żywieniowa polskich konsumentów - tłuszcze jadalne. Jubileusz 25-lecia
(
Rejman K.
)
artykuł:
Jubileusz 25-lecia Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
(
Gutkowska K.
)
artykuł:
Ekonomika i technologia produkcji ziemniaków skrobiowych
(
Szczepaniak I.
)
artykuł:
Ocena prasowych reklam żywności i ich wpływu na postępowanie konsumenta. Jubileusz 25-lecia
(
Jezewska-Zychowicz M.
,
Lewkowicz M.
)
artykuł:
SAPARD i nie tylko
(
en
)
artykuł:
Ocena zmian w spożyciu owoców w Polsce. Jubileusz 25-lecia
(
Halicka E.
,
Kowrygo B.
)
artykuł:
Tekstura żywności i metody jej badania
(
Surowka K.
)
artykuł:
Znaczenie informacji podanych na opakowaniu produktu żywnościowego. Jubileusz 25-lecia
(
Ozimek I.
)
artykuł:
Integracja EDI oraz urządzeń etykietująco-ważących zapewnia doskonałą logistykę produktów świeżych
artykuł:
Napoje energetyzujące - ich skład i przeznaczenie
(
Wierzejska R.
,
Kundzicz M.
,
Orlowska K.
,
Brozek A.
,
Szponar L.
)
artykuł:
Znaczenie wybranych operacji wstępnych w utrwalaniu żywności za pomocą suszenia
(
Janowicz M.
)
artykuł:
Profesor Bolesław Bachman (1911-2002). Pożegnanie
artykuł:
Zastosowanie wysokich ciśnień w przemyśle mięsnym
(
Pietrzak D.
,
Mroczek J.
)
artykuł:
Wyniki finansowe przemysłu spożywczego w połowie 2002 roku
(
Drozdz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.