Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1974
|
25
|
1
|
Tytuł artykułu
Metoda określania najmniejszej dopuszczalnej ilości barwników syntetycznych w środkach spożywczych, których barwienie jest dozwolone
Autorzy
Andrzejewska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Method of determination of the lowest permissible amounts of synthetic dyes in foodstuffs which are allowed to be dyed
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
barwniki syntetyczne
srodki spozywcze
barwienie
chromatografia cienkowarstwowa
barwniki organiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1974
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
s.47-55,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Andrzejewska E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7fd2b82b-6a09-4cb7-b380-a7779aede40e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.