Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
2011
|
10
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Powłoki jadalne i ich wpływ na jakość i trwałość owoców i warzyw
Autorzy
Kozlowicz K.
,
Sulkowska M.
,
Kluza F.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Edible coatings and its impact on quality and durability of fruit and vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
Rocznik
2011
Tom
10
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.35–45,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kozlowicz K.
Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
Sulkowska M.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Kluza F.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7ec64041-ab4e-4d75-87f5-7cf5cb6d81aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.