Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2021
Tom
75
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
"Polski stół" nagrodzony! Goumand World Cookbook Awards
artykuł:
Alkoholowy gąszcz przepisów. Nowe definicje napojów spirytusowych
artykuł:
Noworoczne zmiany diety
artykuł:
Talerz zamiast Piramidy. Najnowsze zalecenia dot. zdrowego żywienia
(
Wolnicka K.
)
artykuł:
Pandemia rujnuje branżę
artykuł:
Wspólny głos poparcia dla branży. Manifest dla Polskiej Gastronomii
artykuł:
Kto zamawia z dowozem? Ankieta Kongresu Szefów Kuchni dot. oferty restauracyjnej na wynos
(
Huszczynska A.
)
artykuł:
Regionalne smaki. Nowa książka kucharska Łukasza Konika
artykuł:
Hotele gotowe na restart
artykuł:
Trunek na frasunek. Co słychać w branży? Korespondencja z Holandii
(
A.W.
)
artykuł:
Dieta bez laktozy
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Tarcza dla restauratorów (cz. IV)
(
Lotolc A.
)
artykuł:
Winne przekręty. Oszustwa w produkcji i sprzedaży wina
(
winny maniak
)
artykuł:
Kuchnia roślinna w Polsce. Wyniki raportu Pyszne.pl
artykuł:
Rola menadżera hotelu
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Wegańskie desery
artykuł:
Gastronomia, czyli od historii po atrakcje. Korespondencja z Portugalii
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Rozdanie plakiet Michelin
artykuł:
Co dalej z polską gastronomią? Rok 2020 okiem restauratorów
(
Szydziak A.
)
artykuł:
Pakowanie żywności w gastronomii
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Trendy gastronomiczne na 2021 r.
artykuł:
Rosną długi. Podsumowanie roku 2020 w branży HoReCa
artykuł:
Nowy ambasador WFTA w Polsce
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.