Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1965
|
14
|
06
|
Tytuł artykułu
Kilka uwag o napojach fermentowanych
Autorzy
Jagosz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
napoje mleczne
napoje mleczne fermentowane
jogurt
kefir
mleko acydofilne
zywnosc prozdrowotna
zywnosc probiotyczna
wartosc dietetyczna
wartosc odzywcza
leczenie zywieniowe
kwasowosc
przechowywanie chlodnicze
Polwysep Balkanski
Kaukaz
obyczaje zywieniowe
Lactobacillus bulgaricus
Streptococcus thermophilus
ziarna kefirowe
Sigalina Klaudia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1965
Tom
14
Numer
06
Opis fizyczny
s.18-19
Twórcy
autor
Jagosz J.
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska, Bielsko-Biała
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7e9b66e3-45bf-4d74-9ae8-7a4ca9425ffa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.