Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego. Rozwój, wyzwania, zagrożenia
(
Mroczek R.
)
artykuł:
Uwarunkowania działalności zaplecza naukowo-badawczego w Programach Ramowych Unii Europejskiej
(
Chylek E.
,
Chylek K.
,
Orzechowska K.
)
artykuł:
Bioaktywne produkty proteolizybiałek mięśniowych. Peptydy, aminokwasy, aminy biogenne
(
Stadnik J.
,
Keska P.
)
artykuł:
Monitoring jakości wody technologicznej jako istotny element systemu HACCAP
(
Rygala A.
,
Kregiel D.
)
artykuł:
Polski handel zagraniczny polskimi produktami
(
Szajner P.
)
artykuł:
Sery pleśniowe - występowanie bakterii Listeria monocytogenes. Charaktrerystyka i ocena zagrożenia
(
Stasiak-Rozanska L.
,
Krasniewska K.
,
Berthold-Pluta A.
)
artykuł:
Biotworzywa do produkcji opakowań żywności
(
Zakowska A.
)
artykuł:
Charakterystyka i kierunki zagospodarowania dziczyzny
(
Zmijewski T.
,
Mozolewski W.
,
Rybaczek S.
)
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne występujące w produktach mięsnych
(
Mackiw E.
,
Stasiak M.
,
Kowalska J.
,
Kucharek K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.